Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Офіційно представлено нового керівника ПАТ "Вінницяобленерго"._0

Офіційно представлено нового керівника ПАТ "Вінницяобленерго".

16 вересня 2014

У вівторок, 16 вересня 2014 року, в ПАТ “Вінницяобленерго” відбулось офіційне представлення нового генерального директора Андрія Поліщука за участі голови Вінницької обласної державної адміністрації Анатолія Олійника, попереднього генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Юрія Касіча, колективу управління Товариства.

В рамках урочистого представлення з вітальним словом до новопризначеного директора Товариства та його колективу звернувся голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник. Відзначаючи важливість роботи енергетиків, він, зокрема, наголосив і на важливості продовження подальшої співпраці з обласною владою та органами місцевого самоврядування.

– Ваш колектив один із найбільших в області. Це колектив професіоналів, який кожного дня, кожної хвилини слугує кожному жителю нашого краю. Без вашої роботи і ваших послуг взагалі нині складно уявити сьогодення. Тому, насамперед, дозвольте подякувати за вашу роботу, за розуміння ситуації в країні. Особлива подяка за допомогу Вітчизняній армії, яку ви посилено надавали. Сподіваємося, подальші контакти обласної влади з новопризначеним керівником триватимуть у такому ж позитивному ключі, адже всі ми працюємо задля людей та кращого майбутнього нашої держави, - зазначив голова Вінницької ОДА.

В свою чергу новий керівник ПАТ “Вінницяобленерго” висловив всім присутнім вдячність за надану довіру.

– Я старатимусь виправдати її своєю повсякденною працею. Усвідомлюючи велику відповідальність, запевняю усіх присутніх, що спільно з колективом Товариства ми докладемо максимум зусиль для вирішення тих завдань, які диктує нинішнє складне сьогодення. Ми доведемо, що енергетики і надалі гідно справлятимуться зі своїми обов'язками у тісній та плідній співпраці з обласною владою задля енергетичної безпеки Вінниччини та зростання добробуту її жителів, - наголосив Андрій Поліщук.

Також новопризначений генеральний директор привітав свого попередника Юрія Касіча та подякував за роботу, яку він провів у Товаристві і за ті нововведення, які тут започаткував.

– Свого часу ви, Юрію Петровичу, задали правильний вектор роботі нашого багатотисячного колективу і ми, сподіваюся, надалі будемо його дотримуватися, - підкреслив Андрій Поліщук.

Натомість Юрій Касіч висловив щиру вдячність кожному співробітнику Товариства за роки спільної роботи.

– Дуже дякую! Весь той час, який пропрацював поруч з вами буду згадувати із добрими та світлими почуттями, - сказав Юрій Касіч.

Завершилися урочистості вітаннями від колег та ексклюзивним інтерв'ю новопризначеного генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” обласному телевізійному каналу “ ВІНТЕРА”.

Поділитись: