Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Привітання з Днем прикордонника!_0

Привітання з Днем прикордонника!

28 червня 2014

Хочу привітати вас зі святом – Днем Прикордонника від імені 5000-ти тисячного колективу енергетиків ПАТ "Вінницяобленерго"! 

Так склалося історично, що День Прикордонника завжди святкують не тільки у військах. Святкують всі ветерани- прикордонники, їх родини, святкує Держава, привітання лунають звідусіль. Адже це загальнодержавне свято, а служити в прикордонних військах – це найважливіший, найсвятіший обов’язок. "Є така професія – Батьківщину захищати", це, насамперед, про вас, воїни-прикордонники. 

Сьогодні цей день прославляє роботу прикордонників-льотчиків, які несуть службу на повітряних кордонах своїх держав. Це свято прикордонників-моряків, які охороняють водні простори. Це день кожного воїна, який стоїть на кордоні Батьківщини, захищаючи її від незаконних дій і посягань. 

Є така лінія, яка умовно відділяє одну державу від іншої, наглядно ми її бачимо на мапах, – це державні кордони. Ні одній державі ще ніколи не вдавалося зберегти свою ідентичність, не приділяючи особливої уваги цілісності цієї лінії, яка, охороняється, оберігається мужніми прикордонними військами. 

Сьогодні, усі ми, громадянське суспільство України, маємо за мету Єдину Україну, з її міцними державними кордонами, міцними духом воїнами-захисниками. Енергетики області підтримують нашу армію, наших синів, братів, хто несе нелегкий військовий обов’язок.
На кошти, зібрані працівниками обленерго, ми придбали для вашої застави засоби зв’язку – радіостанції і засоби захисту. Я впевнений, що ви з честю пройдете шлях випробувань, що випав нам сьогодні. Наша Батьківщина потребує вашої охорони і нашої турботи. 

Щиро вітаю особовий склад застави, усіх, хто забезпечує недоторканність кордонів нашої Батьківщини, з професійним святом – Днем прикордонника. 

Упевнений, що українські прикордонники завжди залишатимуться взірцем гідності й честі, відданості своєму народові та обов'язку. Успіхів вам на цьому благородному шляху. 

Юрій Касіч,
генеральний директор
ПАТ "Вінницяобленерго"

До Дня прикордонника і у зв’язку з 90-річчям з дня заснування Могилів-Подільського Прикордонного Загону Державної Прикордонної служби України генеральний директор ПАТ "Вінницяобленерго" привітав наших славних захисників кордонів від імені колективу енергетиків на святкуванні у м. Могилів-Подільському.

Поділитись: