Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук привітав дітей зі святом_0

Андрій Поліщук привітав дітей зі святом

01 червня 2016

З нагоди Всесвітнього Дня захисту дітей генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” та депутат обласної ради Андрій Поліщук відвідав  Мурованокуриловецький район.  Там разом з директором Мурованокуриловецьких ЕМ Анатолієм Пушкарем, директором учбового центру Товариства Олександром Бірюковим та начальником відділу перспективного розвитку Олегом Казьмируком  зустрівся з місцевими школярами та дошкільнятами. Усі разом  привітали їх зі святом та передали подарунки - спортивне вбрання, плазмовий телевізор та інше. Спершу побували у  середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Обухів та місцевому садочку. Потім у селах Михайлівці і Конищів. Зокрема по-родинному теплою видалося спілкування з малечею, а також  батьками і педагогами навчально-виховного  комплексу с. Конищів. Гості були  в захваті від таланту дітлахів, які влаштували перед ними справжній творчий звіт із власними віршами, піснями, танцями,  майстерними виробами. А один з найменших вихованців закладу Максим Кукавський подарував Андрію Поліщуку вишиту  картину Янгола Охоронця. Як з'ясувалось, виготовив її разом із своїм другом Сергієм Козловим.

- Діти - це особливий світ, це цілий космос. Спілкування з ними дарує безмежну радість і водночас закликає нас, дорослих, до більшої відповідальності. Адже, на жаль,  не всі сучасні діти і, особливо сільські, мають такі можливості, як, скажімо діти великого міста. Маю на увазі те, що не в усіх сільських школах сьогодні є, скажімо, плазмовий  телевізор чи навіть комп'ютер. Та й не завжди батьки через матеріальну скруту можуть зробити своїм чадам такі подарунки. Про це не треба забувати і, якщо хтось має інші можливості - варто допомагати.  Для мене особисто як керівника, як депутата і як людини допомога дітям  була і залишиться однією із найважливіших справ, - розповів Андрій Полішук вже після повернення з Мурованокуриловецького району.

Головним же подарунком дітям району до свята від керівника енергетиків, народного депутата  обласної ради  Андрія Поліщука стала екскурсійна поїздка до Вінниці, де вони відвідають фонтан РОШЕН та інші видатні пам'ятки обласного центру.

 

 

 

Поділитись: