Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук взяв участь у відкритому засіданні НКРЕКП_0

Андрій Поліщук взяв участь у відкритому засіданні НКРЕКП

07 серпня 2018

У Києві відбулось відкрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). До участі було запрошено представників усіх регіональних обленерго, підприємств атом і гідроенерго, а також засобів масової інформації і громадськості. ПАТ «Вінницяобленерго» представили генеральний директор Андрій Поліщук та директор фінансовий Людмила Кисленко. Під час засідання розглянули понад 20 важливих питань енергетичної галузі.
Ключовим серед них стало «Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо перегляду тарифів на розподіл електричної енергії та тарифів на постачання електричної енергії у частині підвищення фонду оплати праці». Це питання безпосереднім чином торкнулося таких підприємств, як ПАТ «Вінницяобленерго», ПРАТ «Волиньобленерго»; ТОВ «ДТЕК Високовольтні Мережі»; АТ «ДТЕК Дніпровські Електромережі»; АТ «ДТЕК Донецькі Електромережі»; АТ «Житомиробленерго»; ПРАТ «Закарпаттяобленерго»; ПАТ «Запоріжжяобленерго»; ПРАТ «ДТЕК Київські Електромережі»; ПРАТ «Київобленерго»; ПРАТ «Кіровоградобленерго»; ПРАТ «Львівобленерго»; ТОВ «Луганське енергетичне Об’єднання»; АТ «Миколаївобленерго»; АТ «Одесаобленерго»; ПАТ «Полтаваобленерго»; АТ «Прикарпаттяобленерго»; ПРАТ «Рівнеобленерго»; ПАТ «Сумиобленерго»; ВАТ «Тернопільобленерго»; АК «Харківобленерго»; АТ «Херсонобленерго»; АТ «Хмельницькобленерго»; ПАТ «Черкасиобленерго»; АТ «Чернівціобленерго»; ПАТ ЕК «Чернігівобленерго»; ДПЕМ ПРАТ «Атомсервіс»; ДП «Регіональні Електричні Мережі»; ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля»; ТЗОВ НВП «Енергія-Новоявірськ»; ТЗОВ «Енергія-Новий Розділ»; ПАТ «Укрзалізниця»; КП «Міські Електричні Мережі»; ТОВ «ЗЕМ»; ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»».
Зокрема йшлося про збільшення на 10% середньої місячної заробітної плати працівникам вказаних підприємств. Як зазначила під час засідання голова НКРЕКП Оксана Кривенко, таке збільшення вплине на зростання відповідних тарифів. За її словами, «зростання роздрібного тарифу для непобутових споживачів відбудеться в межах від 0,5% до 1%».

- Але це не вплине на оптову ціну електроенергії. Також це підвищення не вплине на побутового споживача, оскільки у нас встановлений фіксований тариф на електроенергію, - наголосила голова НКРЕКП.

Додамо, більш докладна інформація щодо засідання НКРЕКП 7 серпня 2018 р. викладена на офіційному сайті регулятора (nerc.gov.ua). Як зазначає дане джерело, «за результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті (nerc.gov.ua) та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

Поділитись: