Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук зустрівся з колективом Літинських електромереж_0

Андрій Поліщук зустрівся з колективом Літинських електромереж

18 лютого 2016

Відбулась зустріч генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука з енергетиками Літинських електромереж.  Її мета - пряме спілкування з персоналом структурної  одиниці, з’ясування потреб колективу і кожного працівника задля покращення подальшої  роботи.

Кожен із учасників зібрання зміг поставити очільнику Товариства своє запитання. Говорили в основному про наболіле,  зокрема,  про оплату за споживання електроенергії у віддалених селах, де відсутні поштові установи. Також обговорили деякі технічні можливості обслуговування районних електромереж, не забули про забезпечення персоналу спецодягом тощо. 

Зустріч видалася  відкритою та щирою. Наприкінці директор Літинських ЕМ Борис Токар від імені колективу подякував Андрію Поліщуку за надану можливість поспілкуватися та почути колектив. На згадку про це зробили колективне фото.

Дивитися фоторепортаж

Поділитись: