Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук зустрівся з волонтерами_0

Андрій Поліщук зустрівся з волонтерами

12 вересня 2018

«Я не воїн за станом здоров’я, але боєць за станом душі і допомагаю армії України звідси – з тилу»
Про це зізнався генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук своїм гостям – волонтерам, які у середу, 12 вересня, прийшли із подякою – з фронту.
Олександр Бардецький - адміністратор Християнського волонтерського центру м. Жмеринка при обласному управлінні ОЦХВЄ та Юрій Нартовський - пастор церкви «Джерело надії» вручили Андрію Леонідовичу Подяку від імені командира 92 окремої механізованої бригади,підполковника В.В.Кокорєва та особового складу.
- Це в знак щирої вдячності очільнику енергетиків області за систематичну волонтерську допомогу та за активну патріотичну позицію, - наголосив Олександр Бардецький.
У свою чергу, Юрій Нартовський подарував генеральному директору Товариства книгу «Внутренне свободные», Новый завет з подарунковим підписом.
Андрій Поліщук подякував за таке визнання і запросив гостей до розмови. Спочатку відверто говорили про сучасну ситуацію на фронті. Потім генеральний директор Товариства поцікавився поточними справами християнського волонтерського руху. Так з’ясувалося, що у вінницького його осередка є нагальна потреба у новому робочому транспорті,також мають чимало й інших складнощів,що потребують сприяння.
Андрій Леонідович уважно вислухав волонтерів та вкотре запропонував свою допомогу у вирішенні цього та інших питань.
- Не розділяю армію на бригади – допомагаю 92-й і 95-й бригадам, Могилів-Подільському прикордонному загону,морпехам та багатьом іншим. Грошей у держави на все не вистачає. За наші податки купують танки, зброю, форму… Але немає коштів на додаткову електростанцію чи кабель протягнути, або ж хоча б організувати концерт для наших бійців… Хтось може не розуміти, комусь вже й дуже набрид постійний стан війни, очікування чогось поганого, фінансові труднощі, які є в державі і в людей, – все це не спонукає до доброчинності… Розумієте, благодійність - це те, що нас згуртовує. Згуртовує нашу компанію «Вінницяобленерго». Я вірю, що кожен із нас по-своєму наближає мир в Україні… У мене є дві доньки, і разом з дружиною вчу їх бути милосердними та уважними. Так вчили мене мої батьки. Постійно витрачаю кошти на благодійні справи. 
Бійцям АТО вже складно уявити свої військові будні без волонтерської допомоги. На передовій на неї неабияк чекають. Це мов ковток свіжого повітря з мирної сторони. Енергетики не стоять осторонь такої допомоги.

До речі, ПАТ «Вінницяобленерго» стало переможцем регіонального конкурсу «Благодійна Вінниччина» у номінації «Благодійник – великий бізнес».

Поділитись: