Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Безпечна праця – понад усе_0

Безпечна праця – понад усе

16 листопада 2017

15 листопада відбулась  нарада з інженерами з охорони праці структурних одиниць ПАТ "Вінницяобленерго".  Головна теза заходу: «Безпечна праця  – понад усе».  Про це повідомили  у службі  охорони праці Товариства.   

Під час наради, зокрема,  йшлося про поточні та перспективні  завдання і справи даної служби. Так  про стан охорони праці в Товаристві протягом 2017 року та завдання на 2018 рік  доповів присутнім  директор з охорони праці Володимир Віштак. Результатами участі в науково-практичній нараді-семінарі Міненерговугілля з охорони праці на базі ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» поділився начальник СОП  Павло Котик.

Обговорили ще питання щодо проведення розслідування нещасних  випадків  на виробництві і регламенту повідомлень по них (доповідач - заступник начальника служби ОП Сергій Козак);  щодо  виробничого травматизму, травматизму серед сторонніх осіб на електрообладнанні структурних одиниць і його профілактики (доповідач - заступник начальника СОП Анатолій Семесенко), щодо  психології  безпеки праці ( доповідач - психолог Товариства Ольга  Мородецька). Розглянули низку й  інших важливих  питань, що стосуються повсякденної роботи СОП.

В рамках наради також були  виступи інженерів з охорони праці структурних одиниць Товариства, під час яких вони обмінялися  думками щодо вирішення нагальних  справ і подальших планів.

Поділитись: