Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Благодійниками не народжуються, ними стають_0

Благодійниками не народжуються, ними стають

11 грудня 2014

11 грудня, в залі Вінницької міської філармонії “Плеяда” понад 230 вінничан отримали нагороди «Благодійник року – 2014». Таким чином обласна влада вшанувала найбільш активних жителів територіальних громадян. Це представники промислових та переробних підприємств області, різних організацій, товаровиробники, приватні підприємці, фермери, волонтери. Всі вони протягом поточного року вкладали власний матеріальний ресурс у відновлення об’єктів соціальної, гуманітарної та культурної сфери Вінниччини, а також взяли активну участь у допомозі переселенцям з Криму, вітчизняній армії та героям АТО, які нині боронять рубежі України на сході нашої держави.

В числі відзначених благодійників 2014 року є і ПАТ “Вінницяобленерго”.

– Загалом, благодійниками Вінниччини направлено на потреби армії понад 23 млн. грн. та ще понад 7 млн. грн. – для переселенців. І з кожним новим днем ця допомога не зменшується, – наголосили перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко та в.о.вінницького міського голови Сергій Моргунов під час вітання благодійників та волонтерів. Участь у даному заході від ПАТ “Вінницяобленерго” взяли директор технічний Олександр Коломієць та голова профкому ППО Олександр Вдовиченко.

Довідка: Благодійність, також доброчинність — безкорисливе надання допомоги потребуючим. Благодійність заснована як на волонтерській, так і на професійній діяльності благодійників, благодійних організацій та благодійних фондів. Благодійництво орієнтовано на допомогу та покращення суспільства, окремих його верств чи осіб. Щорічно, з 2007 року, у другу неділю грудня в Україні відзначається День благодійництва.

Поділитись: