Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Бути обізнаними — необхідність безпечного життя_0

Бути обізнаними — необхідність безпечного життя

31 жовтня 2014

29-30 жовтня 2014 року начальник служби цивільного захисту, мобілізаційної роботи і пожежної безпеки ПАТ "Вінницяобленерго" Володимир Букрєєв взяв участь в ряді обласних та міських заходів з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Так, за його словами, під час навчально-методичних зборів в Департаменті цивільного захисту Вінницької облдержадміністрації щодо планування заходів з підготовки цивільного захисту області було визначено основні завдання організації цивільного захисту на наступний, 2015 рік.

Також обговорено заходи щодо удосконалення захисту населення та територій від можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, в тому числі аварій в електричних мережах.

- В ході штабного тренування з органами управління Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та її ланок щодо організації управління заходами цивільного захисту населення і територій в мирний час та особливий період опрацьовано питання оповіщення та збору керівників спеціалізованих служб енергетики районів області. Відпрацьовано також і найбільш актуальне - доведення сигналів, ввідних та дій в складних зимових умовах та в умовах особливого періоду.

Перевірено готовність сил та засобів електричних мереж районів. Оперативно та якісно справилися з виконанням завдання тренувань у Жмеринських, Оратівських, Барських, Літинських, Тепликських, Тульчинських, Іллінецьких, Вінницьких міських електричних мережах. А вже на навчанні у Вінницькій міській раді з питань бронювання військовозобов’язаних працівників йшлося про порядок виконання вимог Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", підготовки та надання необхідних документів до військкоматів для проведення бронювання працівників за підприємствами, - розповів Володимир Букрєєв.

Подібні заходи, за словами начальника служби цивільного захисту, мобілізаційної роботи і пожежної безпеки Товариства, проводяться двічі на рік і є важливим допоміжним чинником у роботі служб, місія яких - запобігти, врятувати, допомогти.

Поділитись: