Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Через негоду знеструмлено населені пункти області та Вінниці_0

Через негоду знеструмлено населені пункти області та Вінниці

07 травня 2019

Внаслідок негоди, яка від учора накрила Вінницю та область грозовими дощами, є низка вимкнень в розподільчих мережах АТ «Вінницяобленерго». Найбільш потерпіли від ускладнення погодних умов (грози, поривів вітру, сильної зливи) Вінницький район та обласний центр - м. Вінниця. На ранок 7 травня по області вимкнено 7 ліній 10 кВт, знеструмлено 12 населених пунктів. З них найбільше у Вінницькому районі.
Про це повідомив начальник центральної диспетчерської служби АТ «Вінницяобленерго» Василь Поліщук.
Нині, за його словами, ремонтними бригадами обленерго активно ведуться роботи з відновлення електропостачання знеструмлених споживачів.
Аварійні служби Товариства працюють у посиленому режимі.
Додамо, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру найближчої доби слід очікувати погіршення погодних умов. Їх визначатиме так званий циклон Xerxes. Майже по всій території країни очікується сильні дощі з поривами вітру, у Карпатах - з мокрим снігом та заморозками - 0-3 градуси.
«7 травня вночі на Правобережжі, вдень в Україні, крім крайнього сходу, дощі, подекуди грози, у західних, вдень місцями, а у північних та центральних областях - значні дощі. Температура у західних областях вночі 2-7, вдень 7-12; на решті території вночі 10-15, вдень 15-20, на Лівобережжі 21-26», – йдеться в повідомленні Укргідрометеоцентру.
Тож, шановні вінничани, не плануйте дальніх подорожей!
Також нагадуємо, що під час негоди можливі обриви дротів повітряних ліній електропередач, які знаходяться під напругою.
Будьте уважними та обережними!

Поділитись: