Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Допомога луганським колегам вже у дорозі_0

Допомога луганським колегам вже у дорозі

06 листопада 2018

Вінницькі енергетики організували та відправили сьогодні за призначенням понад 1 тонну гуманітарної допомоги. Це найнеобхідніші продукти харчування: овочі, фрукти, крупи, цукор, олія. Вантаж попрямував до Луганська, до наших колег з ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».
«Нехай така увага з нашого боку хоч трохи стане їм підтримкою», - наголосив директор з питань забезпечення бізнесу ПАТ «Вінницяобленерго» Сергій Даниленко під час однієї із селекторних нарад, звертаючись до усіх працівників Товариства.

- Луганчанам – енергетикам нині, як ніколи, дуже складно. Мало того, що їм доводиться працювати в екстремальних умовах у прифронтовому регіоні, то ще й дається взнаки фінансова криза, що виснажила енергокомпанію і не дозволяє вести нормальну господарську діяльність. Ситуація там дуже критична. Люди працюють лише 3 дня на тиждень, отримуючи мінімальну зарплатню. Давайте допоможемо, чим можемо, - сказав Сергій Даниленко.

За словами начальника відділу матеріально-технічного забезпечення Товариства Максима Лисого на цей заклик оперативно відгукнулося 8 районних структурних одиниць.

- Це, зокрема, Хмільницькі, Чечельницькі, Крижопільські, Немирівські, Ямпільські, Іллінецькі,Томашпільські, Замостянські електромережі. Загальна кількість продуктів, яку вдалося організувати та відправити - 1300 кг. Це вже не перший раз ми організовуємо такі заходи і відправляємо допомогу нашим колегам. Ближче до новорічних свят плануємо відправити ще один гуманітарний вантаж із подарунками для дітей луганських енергетиків. Втім, дуже хочеться, щоб ситуація на тому боці нашої держави кардинально змінилася на краще. Щоб люди нарешті дочекалися довгоочікуваного миру і могли спокійно жити, працювати, ростити у добрі та затишку своїх дітей, - сказав під час відправки вантажу Максим Лисий.

До його слів приєднуються усі енергетики Вінниччини. Нехай вони стануть пророчими!

Поділитись: