Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Допоможемо бійцям АТО_0

Допоможемо бійцям АТО

25 січня 2016

Допомога нашим бійцям на передовій в зоні АТО триває. Так наприкінці січня початку лютого волонтери Вінниці, серед яких і наші енергетики, планують поїздку у Донецьку та Луганську області до бійців 30-ої бригади, 9-го Вінницького батальйону, батальйону «Айдар», а також до дитячого будинку в Новгородському.

Про це повідомив заступник начальника служби програмного супроводу Сергій Бурбело (ветеран добровольчого батальйону «Айдар»), який активно займається волонтерською діяльністю, збираючи та доставляючи бійцям на передовій допомогу від небайдужих вінниччан.

- Це вже дев'ята поїздка нашої волонтерської бригади до хлопців на передову. Наприклад, остання поїздка була у грудні 2015 року. Подолавши майже дві з половиною тисячі кілометрів та об’їхавши позиції переднього краю Донецької та Луганської областей, ми тоді доставили бійцям новорічні подарунки, різні смаколики, продукти харчування, які зібрали школярі та вчителі 30-ї школи м.Вінниця, а також посилки з найнеобхіднішими речами від волонтерів Вінницької області, Києва, Харкова, Торонто. Крім того,  привезли прилади нічного бачення, зарядні пристрої до них, військове спорядження тощо. Цього разу також веземо 5 приладів нічного бачення. Вони досить дороговартісні, але за допомогою небайдужих людей, а саме волонтерів Канади, Фонду «Приятелі Збройних Сил України Канада», ми змогли їх придбати для наших захисників. Ще навідаємося до діток з Новгородського будинку-інтернату, що поблизу Горлівки у Донецькій області. Діти нас там знають і чекають. Вже приготували для них одяг, книги, канцелярські товари, - розповів Сергій Бурбело.

Також він додав, що до дня від'їзду волонтерів на передову залишається небагато часу, за який необхідно ще зібрати продукти харчування, зокрема, крупи, вермішель, домашню консервацію, рибні та м’ясні консерви.

- Якщо енергетики знову забажають стати благодійниками, як це вже було взимку 2014 року, коли вони допомогли профінансували поливо на поїздку та зібрали медикаменти і продукти харчування, то будемо дуже вдячні. Допомогу можна приносити в управління Товариства до 28 січня у кімнату № 213 або зателефонувати безпосередньо мені за такими номерами - 095-369-39-73, 096-155-12-42, - сказав Сергій Бурбело.

Колеги, тож не будьмо байдужими, відгукнімося і поділімося добром, адже хто людям добра бажає і добро робить, той і сам добро матиме. 

Поділитись: