Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Дорогі, милі жінки, шановні колежанки!_0

Дорогі, милі жінки, шановні колежанки!

06 березня 2015

“Весна іде, красу несе і тій красі радіє все”, - звучить у народній українській пісні. Напевно,  багато хто наспівує її у перші весняні дні, коли наступає пора такого довгоочікуваного внутрішнього і зовнішнього оновлення, коли все довкола наповнюється ароматом свіжості, духом життя. І символічно, що саме в ці дні ми відзначаємо чудове свято – Міжнародний жіночий день 8 Березня, оскільки все найпрекрасніше у світі  від Жінки – жінки-матері, дружини, сестри, берегині.

Саме ви, наші найдорожчі, любі та кохані  турботливо оберігаєте від біди, дбаєте за добробут, молитесь за країну та родину, старанно виконуєте робочі завдання, наближаючи колектив до успіху. А ще - невтомно виховуєте дітей, створюєте домашній затишок, даєте усьому лад,  примножуєте красу! Тільки завдяки вам, вашій материнській ласці, сердечності, мудрості, терпінню та любові світ добріший, привабливіший, неповторний!

Від імені усіх чоловіків колективу Товариства прийміть найщиріші вітання з цим святом!

Міцного здоров’я вам, щастя, добробуту, злагоди та гармонії  в родині, упевненості у власних силах, нездоланної віри в найкраще майбутнє! Нехай кожен ваш день буде сповнений теплом, радістю, коханням, благополуччям і дарує незабутні враження, приємні відкриття та бажані серцю зустрічі! Хай все, що тривожить, спливе наче лід по воді і з весняним теплом народяться нові задуми, здійсняться найзаповітніші мрії!

А ще - нехай ніколи вас не полишає сонячний настрій! Будьте завжди чарівними та усміхненими! І сердечно дякуємо за те, що ВИ у нас є!

Генеральний директор  ПАТ “Вінницяобленерго”   Андрій Поліщук

Поділитись: