Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики допомагають захисникам України_0

Енергетики допомагають захисникам України

14 лютого 2015

У Товариство  надійшов лист від заступника начальника УМВС України у Вінницькій області Олександра Глянько зі словами вдячності за розуміння, небайдужість та стійку громадянську позицію.

Енергетики ПАТ "Вінницяобленерго" надали благодійну допомогу особовому складу зведеного загону УМВС України у Вінницькій області, який направлений в зону проведення антитерористичної операції,  в удосконаленні матеріально-технічного і ресурсного забезпечення умов перебування і несення служби.

Також по допомогу до нас звернулись прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону. Енергетики і прикордонники мають добрі дружні зв’язки, перевірені часом і випробуваннями.

Цього разу в порядку шефської допомоги  Товариство передало 150 л трансформаторного мастила, яке забезпечить роботу екскаватора на придністровській ділянці державного кордону для облаштування протитанкового рову.

Поділитись: