Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики Вінниччини – за мир та єдність в Україні_0

Енергетики Вінниччини – за мир та єдність в Україні

19 січня 2018

Працівники ПАТ Вінницяобленерго на чолі з генеральним директором Андрієм Поліщуком долучилися до IV міжнародного флешмобу на підтримку єдності України «United Ukraine» («Україна єдина»).

- Незабаром, 22 січня – День Соборності України. Це свято єдності нашої держави та нації. Саме в цей день 99 років тому, у 1919 році, було проголошено Акт возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Аби нагадати про цей важливий момент історії собі та іншим і сфокусувати увагу на сучасній Україні, де вже четвертий рік триває війна, гинуть люди, де накопичилась маса проблем економічного і суспільно-політичного характеру, що вимагають негайного вирішення задля майбутнього всіх українців, працівники Товариства й приєдналися до флешмобу. Наша мета єдина - вкотре наголосити, що українська народ – розумний, талановитий, працьовитий, толерантний, терплячий, незламний і нездоланний! В Україні має бути мир і достойний рівень життя кожного українця, - прокоментував свою участь та колективу енергетиків області у флешмобі Андрій Поліщук.

Додамо, IV міжнародний флешмоб на підтримку єдності України «United Ukraine» («Україна єдина») стартував 10 січня цього року. Його присвячено Дню Соборності України, а також 100-річчю прийняття IV Універсалу УЦР, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки.

Учасником флешмобу може стати кожен, хто підтримує Україну, прагне її єдності та припинення війни на сході. Акція триватиме до 21 січня.
Енергетики області вже взяли у тому участь та передають естафету флешмобу далі - усім небайдужим друзям.

У минулорічному, ІІІ флешмобі «United Ukraine», взяли участь понад 12 000 учасників із 63 країн світу.

Поділитись: