Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики - за охорону природи та чисте довкілля _0

Енергетики - за охорону природи та чисте довкілля

09 березня 2017

З ініціативи та безпосередньої участі працівників виробничо-технічної служби ПАТ «Вінницяобленерго», а саме групи по ISO 14001, енергетики ПАТ «Вінницяобленерго» мають можливість ознайомитися з черговим випуском інформаційного листка з охорони навколишнього середовища. Він присвячений темі чистого довкілля, де немає жодного натяку на сміття.  Лейтмотивом його є заклик: «Побачив сміттєзвалище – фотографуй і контролюй місцеву адміністрацію!» Зокрема йдеться про розробку Міністерства екології та природних ресурсів України, яка стала дієвою в напрямку  покращення екологічної ситуації в країні. Це інтерактивна мапа стихійних та санкціонованих сміттєзвалищ. На ній розміщено офіційну інформацію від органів місцевого самоврядування, яка ретельно відстежується Мінекологією.  На дану карту можуть вносити інформацію і пересічні громадяни.

- Подорожуючи Україною, кожен бачить великі і маленькі сміттєзвалища, які ніким не впорядковані. Важливим завданням є донести до кожного українця, що це наша спільна справа боротися із забрудненням та сміттям навколо нас. Тому інтерактивна частина карти сміттєзвалищ передбачає мобільний додаток, який без проблем можна завантажити на телефон і комунікувати з Міністерством, інформуючи про сміттєзвалища і паралельно контролюючи органи місцевого самоврядування, як вони прибирають території від незаконних і тимчасових сміттєзвалищ. Тому шановні співробітники, друзі! Допоможіть зробити нашу країну чистою, подбайте про майбутнє! Помітили стихійне сміттєзвалище? Не знаєте куди звернулись? Відправте звернення через мобільний додаток і воно не залишиться без уваги!
1. Зареєструйтесь у додатку.
2. Сфотографуйте проблему.
3. Вкажіть місце на карті.
4. Опишіть проблему та відслідковуйте статус вирішення прямо у додатку,
- повідомляється  в інформаційному листку.

Дана інформація вже зацікавила працівників нашого Товариства. Нині у кожній структурній одиниці  її активно обговорюють, адже енергетикам не байдуже, яким буде екологічне майбутнє України та рідної Вінниччини.   

Поділитись: