Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Фінал ХI Спартакіади визначив найкращих_0

Фінал ХI Спартакіади визначив найкращих

30 травня 2016

27 травня у Козятині на базі місцевого міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту відбувся фінал ХI Спартакіади ПАТ «Вінницяобленерго». Старт завершальному етапу задала урочиста частина. У просторій спортивній залі училища вишикувалися усі 10 команд-учасниць. Перед ними – організатори змагань, гості. Директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій оголосив про початок фінальних перегонів і надав вітальне слово генеральному директору ПАТ «Вінницяобленерго» Андрію Поліщуку, яке прозвучало у відеозапису. Зокрема Андрій Поліщук наголосив, що Спартакіада енергетиків - це вже добра  традиція і вона з року в рік демонструє неперевершені спортивні результати, організованість, згуртованість, взаємодопомогу, силу духу і витримку.

- Наша Спартакіада – це стимул до здорового способу життя. Ми вже вкотре переконуємося, що якщо у здоровому тілі здоровий дух, то неодмінно буде і ефективна праця. Тож, так тримати, друзі! Гарної всім гри і нових перемог, - прозвучало у залі від головного енергетика області.

Далі були привітання від гостей. Так заступник голови ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко нагадав про перемогу енергетиків у минулому році на 20-ій міжгалузевій Спартакіаді в Коблево Миколаївської області.

- Ви вперше брали участь у тих змаганнях і стали там кращими, виборовши перше місце у футзалі і почесне 4 у загальному заліку. Тому користуючись нагодою хочу знову запросити фіналістів вашої Спартакіади на цьогорічну Спартакіаду працівників енергетичної галузі України, яка відбудеться вже 6-10 червня знову в Коблево. Бажаю вам і надалі залишатися кращими із кращих, як у спорті, так і в праці, - сказав Олександр Давиденко.

Пролунали вітання і від заступника голови Вінницької обласної ради Людмили Щербаківської, Козятинського міського голови Олександра Пузиря, педагогічного та студентського колективу Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту на чолі з Андрієм Стецюком.

За тим - були змагання із семи видів спорту, а саме міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шашок, шахів та перетягування канату. Відбулися вони на зручних спортивних майданчиках та у затишних приміщеннях училища. В результаті чесної боротьби перше місце у командному заліку виборола команда Управління-2(високовольтний блок). Друге місце у команди Управління-1. Третє посіла команда Вінницьких міських електромереж. Щирі вітання переможцям та усім іншим учасникам Спартакіади, а також її організаторам!

Фінал ХI Спартакіади - це новий старт до наступних Спартакіад ПАТ «Вінницяобленерго».

Про перебіг спортивного дійства, що відбулося у Козятині, знято сюжет. Його автори - журналісти «ВІНТЕРИ» Артур Колесник та Владислав Смалій. Вони пропонують енергетикам переглянути відеозвіт про Спартакіаду 30 травня у новинах телеканалу о 18.50 та о 21.30, а також у повторі 31травня о 7 годині ранку.

Крім того, як повідомив Артур Колесник, про Спартакіаду енергетиків розкаже ще й спортивна програма «Овертайм», яка транслюватиметься у середу, 1 червня, о 22.00.


 


 

Поділитись: