Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 "Хелпдеск" – швидка допомога_0

"Хелпдеск" – швидка допомога

22 серпня 2014

Без інформаційних технологій не мислить себе жодна сучасна людина, - переконаний технік відділу технічної підтримки ПАТ “Вінницяобленерго” Станіслав Поліщук. І як людина нової формації задоволений, що на підприємстві, де працює не так давно, всі співробітники забезпечені персональними комп’ютерами та різноманітною оргтехнікою, функціонує велика корпоративна мережа, яка надає безліч можливостей, таких, як доступ до мережі Інтернет, електронна пошта, телефонія та інше.

При цьому, наголошує, що кожен такий аспект вимагає ретельного вивчення, а величезна кількість техніки та програмного забезпечення – постійного та своєчасного обслуговування. Тому, коли раптово щось із вищезазначеного перестає працювати або починає відверто дратувати своєю повільною роботою, то не всі працівники знають, яких заходів слід вживати. 


- Може звернутися до одного з підрозділів ІТ? Але до якого саме з усіх чотирьох діючих в Товаристві? Як розібратися? - запитали у Станіслава Поліщука. 

- Так, згоден, що складно і може викликати певний дискомфорт у працівників підприємства. Тому цього року з метою підвищення якості надання послуг з обслуговування комп’ютерної техніки, а також упорядкування та, як наслідок, прискорення роботи підрозділів з ІТ успішно впроваджується нова прогресивна система під назвою «Хелпдеск». Відтепер кожні питання, що стосуються комп’ютерної техніки та програмного забезпечення працівники компанії можуть вирішити просто зателефонувавши за коротким телефонним номером 78. Ваше звернення приймуть, нададуть кваліфіковані поради, призначать спеціаліста певного підрозділу з ІТ для усунення проблеми.

Користувачу тепер зовсім не потрібно міркувати над тим, хто саме має зайнятися його проблемою: чи то технік служби технічної підтримки, чи то програміст або системний адміністратор, або ж працівник служби телекомунікацій - за нього це вирішить оператор, він також буде зобов’язаний особисто проконтролювати виконання робіт. Великою перевагою такої системи є те, що користувач має змогу через вікно самообслуговування відслідковувати історію власних звернень та хід їх виконання. Важливо, що завдяки електронній реєстрації звернень жодна проблема не залишиться без уваги та не загубиться серед інших проблем. До того ж статистика таких інцидентів стає набагато точнішою, що дозволяє аналізувати та покращувати якість роботи підрозділів з ІТ, - розповів Станіслав Поліщук. 

Директор ІТ ПАТ “Вінницяобленерго” Юрій Томашевський ще й доповнив свого співробітника, що підрозділи з ІТ Товариства прагнуть постійно вдосконалювати свою діяльність і підтверджують це на практиці. 

- Найкращий сервіс- це непомітний сервіс. Співробітники наших підрозділів притримуються саме цієї тези і надалі своєю роботою старатимуться створювати комфортні умови праці для всього персоналу Товариства, - наголосив Юрій Томашевський.

Поділитись: