Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Керівники області привітали енергетиків з професійним святом _0

Керівники області привітали енергетиків з професійним святом

21 грудня 2017

Щорічно, 22 грудня, відзначається професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконаленні й підтримці повсякденного життя населення – День енергетика.

Заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков та заступник Вінницького міського голови Микола Форманюк привітали колектив ПАТ «Вінницяобленерго» з професійним святом.

– Складно перебільшити значення енергетики в нашому житті, адже від неї залежить життєздатність галузей економіки, комфорт, тепло і світло в будинках безлічі людей. Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках, служителі енергії, світла і тепла відзначають своє свято, – привітав Михайло Кременюк присутніх на урочистому зібранні. – У цей день приєднуюсь до привітань на адресу енергетиків та електриків, всіх працівників енергетичного комплексу. Бажаю вам здоров’я, успіхів на виробництві, здійснення ваших мрій та сподівань.

З вітальним словом перед присутніми виступив генеральний директор підприємства – депутат обласної Ради, голова постійної комісії з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики Андрій Поліщук.

Після урочистих привітань колективу генеральний директор оголосив святковий наказ ПАТ «Вінницяобленерго». Михайло Кременюк, Сергій Волков та Микола Форманюк вручили відомчі нагороди, почесні відзнаки обласної Ради, облдержадміністрації та Вінницької міської ради.

(За матеріалами сайту Вінницької обласної Ради)

Поділитись: