Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Краса, як стимул до роботи_0

Краса, як стимул до роботи

16 вересня 2016

Відомо, що будь-якого співробітника на будь-якій роботі потрібно так чи інакше стимулювати до праці. Для цього існує маса засобів, мета яких єдина -  допомогти людині повірити у свої сили і ще  краще виконувати професійні  обов'язки. Керівництво Тиврівських електричних мереж вдалося до одного з не досить прийнятних, але, як з'ясувалося, дієвих способів. Це проведення в колективі конкурсу краси. 

- Так сталося, що більшість персоналу у нашому дружньому колективі складають жінки. І хоч 8 Березня вже давно позаду, але чому б не відзначити  наших працівниць без прив'язки до традиційного свята? До того ж  конкурс краси - чим не стимул до роботи? Тому і вирішили його провести. Участь у ньому взяли всі наші колежанки. Перше місце у конкурсі посіла  інженер ВТГ Юлія Безпалько, на другому - технік ВТГ Руслана Загорська, третє розділили  касир Сніжана Литвинюк та оператор електронно-обчислювальних та обчислювальних машин Лілія Андрієнко. Дівчат було відзначено цінними подарунками та грошовими преміями. Втім, і це не головне. Важливо, що після таких заходів колектив стає більш згуртованим, більш дружним. Люди отримують заряд позитивних емоцій, наповнюючи  ними інших. Хіба це не стимул до праці і, загалом, до життя? - поділився враженнями головний ініціатор проведення конкурсу, директор Тиврівських ЕМ Микола Лисий.

Щодо колективу тиврівських енергетиків, то його працівники  одностайні з думкою свого очільника. Кажуть, що дуже цінують небайдуже ставлення керівництва до персоналу. У ході спільної трудової діяльності воно проявляється у різних формах. Наприклад, проведення різноманітних конкурсів, у тому числі й професійних, спільного відпочинку з екскурсіями історичними місцями країни та рідної Вінниччини тощо. Багатьом запам'яталося і нещодавнє свято вишиванки. Все разом, наголошують, тільки  заохочує до більш якісного виконання поставлених завдань.

Поділитись: