Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наше Товариство - лідер в Україні у сфері управління ризиками_0

Наше Товариство - лідер в Україні у сфері управління ризиками

25 травня 2017

Цими днями у столиці нашої держави, Києві, проходила V Міжнародна наукова-практична конференція «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки», яку організувала та провела редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України. В її рамках відбулось  нагородження переможців щорічного конкурсу «Лідер року у сфері управління ризиками», який  традиційно проводиться до Всесвітнього дня охорони праці. Цьогоріч у номінації «Лідер року - підприємство» найкращим підприємством з впровадження управління ризиками визнано ПАТ «Вінницяобленерго», - повідомив директор з охорони праці ПАТ «Вінницяобленерго» Володимир Віштак.

- Я і заступник начальника служби охорони праці Сергій Козак були учасниками даної конференції. І у перший її день, під час вступної частини, відбулося оголошення результатів конкурсу та урочисте нагородження переможців. Нагороду, а це кришталева іменна відзнака, нам вручав голова  державної служби України з питань праці Роман Чернега. Також у підтвердження цього статусу отримали  диплом «Найкраще підприємство з упровадження управління ризиками» і подарунковий сертифікат – на річну передплату Всеукраїнського журналу «Охорона праці».  Це дуже приємно. Ми горді від того, що нашому Товариству вдалося стати кращим серед кращих. Це значить, що ми на правильному шляху. Ми впроваджували і надалі впроваджуватимемо сучасні методи управління ризиками. Вони на основі міжнародних стандартів і дозволяють працювати нашому підприємству без травматизму. Головним, що наблизило нас до цієї відзнаки стало  те, що минулий рік ми відпрацювали без електротравматизму. Визнання цього на всеукраїнському рівні ще більше стимулюватиме кожного працівника нашого підприємства  до безпечної та безаварійної праці. Тож будемо розвивати системи безпеки, поглиблювати наші знання і вдосконалювати вміння,- розповів Володимир Віштак.

На фотосвітлинах – моменти V Міжнародної науково-практичної конференції «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки» та вручення нашому Товариству  нагород.

Поділитись: