Новини

Наші працівники несуть військову службу в зоні АТО

03 липня 2014

22 працівника ПАТ “Вінницяобленерго” нині несуть військову службу у складі загону територіальної оборони та інших підрозділах Збройних Сил України в Луганській і Донецькій областях. Це, зокрема, електромонтери, водії структурних одиниць Товариства, а саме “Замостянських ЕМ”, “Калинівських ЕМ”, “Липовецьких ЕМ”, “Немирівських ЕМ”, “Піщанських ЕМ”, “Погребищенських ЕМ”, “Чечельницьких ЕМ”.

Серед тих, хто призваний до виконання завдань військової служби в період часткової мобілізації і водій СО “Бершадські ЕМ” Віктор Мордач. Його колеги розповідають, що він виявив добровільне бажання відправитися в зону АТО і тільки разом з автомобілем “КАМАЗ”. Із своїм “залізним другом” не розлучався із 1998 року, вважаючи його своїм оберегом. Загалом, стаж роботи чоловіка в СО “Бершадські ЕМ”- 22 роки.

Також в “гарячій точці” на сході нашої країни побувало ще 13 працівників Товариства. Вони нещодавно повернулися із місця бойових дій. Керівництво та увесь колектив ПАТ "Вінницяобленерго" пишається патріотизмом своїх працівників. Тим, хто ще лишився на захисті життя та миру в зоні АТО – бажають повернутися якнайшвидше до рідних домівок здоровими та неушкодженими.

 

Поділитись: