Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Навчання у вересні - справа звична_0

Навчання у вересні - справа звична

09 вересня 2016

Не лише школярі з початком вересня сіли за парти аби здобути нові знання, а й енергетики. Щоправда,  у працівників ПАТ “Вінницяобленерго” навчальний рік розпочався ще взимку. На початку ж осені він просто має своє подальше логічне продовження. За словами заступника директора Учбового центру Товариства Наталії Поліщук, цей процес плановий і відбувається зазвичай у зручних та спеціально облаштованих для професійної підготовки аудиторіях.

- Нині у нас на навчаннях контролери енергонагляду. Протягом трьох тижнів методичні та практичні заняття з ними проводитимуть спеціалісти Товариства. Мета навчань, як контролерів, так і інших категорій працівників ПАТ “Вінницяобленерго” - вдосконалення професійного рівня. Адже життя не стоїть на місці, все змінюється і  нові знання нікому ще не зашкодили, а навпаки, - розповіла  Наталія Поліщук.

- У поточному місяці, а саме з наступного тижня до навчань ще долучаться 4 групи. Це будуть  електромонтери ОВБ, керівники, спеціалісти та фахівці зі служби охорони праці, електромонтери з експлуатації електролічильників та  інженери з технічного аудиту. Всі заняття, включно до грудня, розписані у відповідному плані, тривають чітко за графіком. Лекції та практичні заняття проводяться, як вже зауважила Наталія Поліщук,  досвідченими  працівниками  ПАТ “Вінницяобленерго”. Скажімо сьогодні лекцію на тему “Основи трудового законодавства” контролерам читав  юрисконсульт підрозділу з правової роботи Товариства Артем Соколовський. Двома днями раніше про  нововведення у законодавчій базі України в сфері енергозбереження, а також про положення енергоаудиту, організацію системи управління енергоспоживання та деякі  інноваційні рішення в енергетичній галузі розповідала контролерам інженер виробничо-технічної служби Товариства Катерина Драко, - доповнила методист Учбового центру Лариса Сегеда.

Додамо, навчанню персоналу  в ПАТ «Вінницяобленерго» завжди приділялася  особлива увага. Саме з цією метою активно діє  Учбовий центр Товариства, діяльність якого проводиться на сучасній матеріально-технічній та навчально-виробничій базі. Усі навчальні кабінети облаштовані за сучасними вимогами. Також функціонують  навчальні лабораторія, майстерня, технічна бібліотека, навчально-тренувальний полігон.

Поділитись: