Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нові кадрові рішення_0

Нові кадрові рішення

01 жовтня 2019

Сьогодні генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук зустрівся з трудовим колективом Вінницьких міських електромереж та представив нового директора цієї структурної одиниці. Ним став Олександр Плотиця, який донедавна та впродовж останніх 8-ми років очолював СО «Хмільницькі ЕМ».

Під час представлення, Андрій Поліщук наголосив перед присутніми, що Олександр Плотиця – досвідчений енергетик, професіонал, який усе своє свідоме життя, а саме з 2002 року, працює у сфері енергетики, добре знає свою справу, переймається проблемами електромереж області, вміє приймати грамотні рішення.

- Олександр Вікторович це не раз доводив під час свого керування Хмільницькими ЕМ. Підприємство, яке він очолював донедавна, міцно тримало планку одного із найпередовіших у Товаристві за виробничими показниками. Тому у мене є велике сподівання, що і на посаді директора Вінницьких міських ЕМ у нього все вдасться. Думаю, колектив підтримає таке рішення і разом з новим керівником активно включиться у роботу, адже попереду дуже багато важливих завдань, які треба вирішувати. Так що в добрий час і удачі, - сказав Андрій Поліщук, звертаючись до колективу Вінницьких міських ЕМ і вітаючи Олександра Плотицю на новому робочому місці.

Цього ж дня у Бершаді директор технічний Товариства Віктор Степанець представив перед колективом місцевої структурної одиниці нового керівника Бершадських ЕМ Бориса Д’якова, а у Крижополі директор з персоналу Віталій Хребтій представив перед колективом Крижопільських ЕМ нового директора цієї структурної одиниці Олександра Дерена. Додамо, що Борис Д’яков донедавна працював заступником директора з розподілу електроенергії Шаргородських ЕМ, а Олександр Дерен – заступником начальника з розподілу електроенергії Ямпільської дільниці Могилів-Подільських ЕМ.

Поділитись: