Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Обстежено схеми живлення виборчих дільниць з метою їх надійного енергопостачання_0

Обстежено схеми живлення виборчих дільниць з метою їх надійного енергопостачання

19 липня 2019

Незабаром українці, в тому числі й вінничани, візьмуть участь у позачергових парламентських виборах. На 8-ми територіально-виборчих округах Вінниччини працюватиме 1650 виборчих дільниць. Окрім комісій органів місцевого самоврядування, пожежно-рятувальних служб, їх стовідсоткову готовність до виборчого процесу вже перевірили й енергетики з метою забезпечення надійним та безперебійним енергопостачанням. Зокрема, за словами начальника центрально-диспетчерської служби АТ «Вінницяобленерго» Василя Поліщука, обстежено схеми живлення усіх виборчих дільниць, а також окружних виборчих комісій на предмет надійності їх зовнішнього електропостачання і не лише це.

- Якщо і були виявлені якісь серйозні недоліки в електромережах, то вони вже оперативно усунуті. До того ж, згідно наказу генерального директора Товариства Андрія Поліщука, на період проведення виборчого процесу, а це - переддень виборів 20 липня, безпосередньо день виборів - 21 липня та день оформлення результатів - 22 липня, призначено відповідальних осіб із числа керівного складу, які будуть чітко відстежувати й корегувати питання безперебійного енергопостачання дільниць в усіх районах області та у м. Вінниця. Також, згідно наказу, призначено й укомплектовано відповідні чергові ремонтно-експлуатаційні та оперативно-виїзні бригади з числа оперативного та оперативно-виробничого персоналу Товариства. Їх головне завдання – швидке реагування на випадок можливого знеструмлення виборчої дільниці, оперативне усунення аварійної ситуації, в разі її виникнення, а також забезпечення додатковими автономними джерелами енергоживлення, а саме власними пересувними електростанціями для можливості заживлення від них окремих виборчих дільниць на період ліквідації технологічних порушень в мережах, якщо таке станеться. Та, сподіваємося, все пройде добре. Принаймні ми, енергетики завжди напоготові, - розповів Василь Поліщук, який згідно наказу АТ «Вінницяобленерго» є одним із відповідальних осіб із числа керівного складу і безпосередньо чергуватиме під час проведення парламентських виборів на Вінниччині.

Нагадаємо, позачергові вибори кандидатів у народні депутати Верховної Ради України відбудуться вже цієї неділі, 21липня.

Поділитись: