Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПАТ «Вінницяобленерго» - серед найбільших роботодавців країни_0

ПАТ «Вінницяобленерго» - серед найбільших роботодавців країни

02 листопада 2018

Таку інформацію нещодавно сповістив головний редактор загальноукраїнського журналу «Вісник. Рейтинг.» 
Павло Полікарчук. Згодом надіслав на нашу адресу жовтневий номер видання з постером, де визначено найбільших роботодавців країни. Серед сотні вказаних підприємств та компаній є і наше Товариство.

- За результатами 1-го півріччя 2018 року компанія ПАТ «Вінницяобленерго» зайняла 87 місце у рейтингу найбільших роботодавців України. Це важливий показник для компанії, який означає, що вона повністю дотримується трудового законодавства та є соціально відповідальною. Ми вітаємо вас з цим і вважаємо, що такі компанії мають бути гідним прикладом для інших. Такими підприємствами має пишатися вся країна!, - йдеться у листі від керівника журналу «Рейтинг. Вісник» Павла Полікарчука.

Після такої новини стало цікаво дізнатися, чи ведеться подібна статистика на місцевому рівні? З тим звернулися до фахівців Головного управління статистики у Вінницькій області та отримали наступну відповідь: серед 20-ти найбільших підприємств-роботодавців нашого регіону 
ПАТ «Вінницяобленерго» посідає 12-те місце.

Додамо, журнал «Вісник. Рейтинг.» - це аналітичне видання, що виходить за підтримки Державної фіскальної служби України. На сторінках журналу знаходить місце інформація щодо поточного стану економіки країни, її галузей, йдеться і про діяльність окремих компаній, наводяться рейтинги підприємств за різними показниками у розрізі регіонів та галузей.

Поділитись: