Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Подарували дітям радість_0

Подарували дітям радість

24 листопада 2016

В ПАТ «Вінницяобленерго» триває благодійна акція зі збору іграшок та необхідних речей для дітей Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату до Свята Святого Миколая. В її рамках відбулись попередні відвідини, під час яких директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, начальник відділу матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Вінницяобленерго" Максим Лисий, начальник служби транспорту і логістики Віталій Мазур та представники прес-групи Товариства подарували нашим підшефним фортепіано й пригостили фруктами. Діти та педагоги зустріли енергетиків привітно. В актовій залі організували презентацію свого інтернату, розповіли про життя у ньому, похвалилися успіхами, розповіли про проблеми і навіть подарували сувеніри.

- Їх діти виготовили власноруч на знак вдячності, адже зустріч з вами – завжди для них неабияка радість. Ваші працівники не раз виручали нас у складну хвилину. Були такі часи, коли ми вечорами і вночі сиділи без світла, бо електропроводка стара, не витримувала напруги. І виручали в тих випадках нас, звичайно ж, енергетики. І ось зовсім нещодавно виникла потреба у заміні чотирьох дерев’яних електричних опор на нові залізобетонні, бо то було вкрай важливим для забезпечення життєдіяльності нашого закладу. Знову ви відгукнулися і допомогли нам. Тож щиро дякуємо вам за все і бажаємо вам успіху у вашій подальшій, такій важливій для людей праці, - сказала директор школи-інтернату Ніла Правдюк.

- Свого часу нашим гендиректором Андрієм Поліщуком було прийнято рішення надавати допомогу напряму тим організаціям, які до нас звертаються. Ви звернулися до нас і таким чином ми познайомилися з вашим колективом. У міру наших можливостей допомагаємо і будемо надалі вам допомагати. І дарунки діткам будемо привозити, і лагодити енергооб’єкти , якщо знову виникне така потреба, і теплом наших сердець також поділимося з вами. Тож завжди звертайтеся до нас! Чим зможемо тим і допоможемо, - мовив у відповідь Сергій Даниленко. Разом з Максимом Лисим та Віталієм Мазуром він подякував діткам за сувеніри.

Потім були оглядини інтернату, його території, навчальних та спальних корпусів, кабінетів трудового виховання, спортивного майданчику. Дітлахи в присутності шефів не могли натішитися новим подарунком і наперебій демонстрували своє бажання оволодіти грою на клавішному інструменті. За словами вихователів, фортепіано для дітей служитиме не лише розвагою напередодні новорічних та різдвяних свят, а й допомагатиме їм у корекції слуху, розвитку ритміки, отриманні музичної грамоти.

- Нам дуже доречний цей подарунок. Фортепіано допоможе нам у виховній роботі з дітками, сприятиме кращому формуванню їхнього пізнавального та музичного розвитку. Діти дуже зраділи йому і залюбки будуть тепер збиратися навколо інструменту, - сказала вчитель початкових класів Алла Штойко.

Наприкінці енергетики сфотографувалися з підшефними, як ведеться, на довгу та приємну згадку.

Нагадаємо, про допомогу дітям, яких доля позбавила батьківської турботи, а саме вихованцям Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та Ладижинського будинку- інтернату, дивіться у програмі “Теореми буття” Вінницького обласного телебачення “ВІНТЕРА” 25 листопада о 20 год. 30 хв. та у повторі 26 листопада о 15 год. 25хв.

Поділитись: