Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Подорож, що припала до душі _0

Подорож, що припала до душі

17 листопада 2017

Наближаються вихідні. Це час, коли енергетики хоч трохи зможуть забути про буденні справи  і перепочити після напруженого тижня. Кожен це планує зробити за власним сценарієм і, як правило, у колі родини. Та трапляються моменти, коли відпочинок у вихідні дні проводиться разом з колективом. Один з таких із приємністю згадують працівники нашого Товариства, а саме провідний бухгалтер підрозділу з фінансово-економічної діяльності та бухгалтерського обліку Наталя Туркул.

- Йдеться про триденну подорож до Закарпаття. Це було ще у жовтні, в пору справжнього закарпатського «бабиного літа», але вражень вистачило на кілька місяців вперед. Таких як я, туристів, від нашого управління, а також Вінницьких міських електромереж,  було 23. Дехто взяв із собою ще  діток. Очікувані дива розпочалися для всіх одразу - з першої хвилини нашого там перебування: зачарована краса осені в Карпатах, захоплююча екскурсія до замку Паланок, романтична  стежина до гірського  водоспаду Шипіт, цікавенні театралізовані екскурсії до народних музеїв с. Колочава, оздоровче купання  в термальних водах Косино, смачнющі  дегустації вина та сиру з турботливими  гостинами у туристичних  комплексах «Чорна гора» та «Наталія», феєрична зустріч з братами по вірі у корчмаря  Вольфа! З особливою теплотою пригадується спілкування з тамтешніми людьми-чарівниками, які організували та провели для нас  незабутній відпочинок. Тож закликаю всіх небайдужих, кому до душі все наше, рідне, українське - вивчайте його краще, досліджуйте  ось в таких подорожах, не цурайтеся і тим пишайтеся! Як сказала одна мудра жінка: «Яка ж наша Україна ве-ли-чна  і  яка г-а-р-н-а!, -  з неприхованим задоволенням розповіла Наталя Туркул і показала фотографії, які є яскравою згадкою  про ту незабутню колективну подорож.

Гарних і мирних всім вихідних)))

Поділитись: