Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Працівники дирекції з інформаційних технологій збираються до Степашок_0

Працівники дирекції з інформаційних технологій збираються до Степашок

26 червня 2014

Вікенд на природі з масою позитивних емоцій запланували собі на найближчі вихідні працівники технічної дирекції та дирекції з інформаційних технологій ПАТ «Вінницяобленерго». Проведуть його в улюбленому місці відпочинку енергетиків в Степашках Гайсинського району. База відпочинку вже чекає на них у повній комфортній амуніції, – повідомив керівник дирекції з інформаційних технологій Юрій Томашевський.

– Ще в травні сам там був та переконався. Особисто для себе Степашки відкрив ще у студентські роки. Часто їздив туди з друзями на рибалку. Чудове місце! Красиве! До речі, працівники саме нашої дирекції бувають тут найчастіше. Так би мовити, виконують план по відпочинку. І це добре, адже треба вміти не лише ефективно працювати, а й відпочивати, бо якісної роботи від стомленого працівника годі чекати. Тому, ми за стимули до праці. Гарний відпочинок – один з них, – наголосив Юрій Томашевський.

Поділяють таку думку і працівники дирекції, зокрема, інженери служби програмного супроводу Іван Підлісняк, Аня Герасименко, Олег Дмитренко, Олег Бегун, Тетяна Корінчук. Кажуть, до відпочинку готові, рахують дні. Чоловіки вже підготували рибальське знаряддя, а жінки переймаються, чим приправлять юшку з улову аби всім стала до смаку.

Головне, щоб погода не підвела і була сонячною.

Поділитись: