Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Практичне навчання для кадровиків_0

Практичне навчання для кадровиків

07 вересня 2017

Відбувся семінар-практикум для працівників кадрових служб усіх структурних одиниць  ПАТ «Вінницяобленерго». Захід  підготували та провели фахівці відділу кадрів управління Товариства та, безпосередньо, начальник відділу Раїса Козаченко. За її словами, мета такого семінару - вдосконалення знань з трудового законодавства з акцентом на особливості ведення кадрової роботи, а також практичне вирішення поточних проблемних питань і обмін досвідом.

- Це плановий захід. Такого  роду  освітні семінари для працівників кадрових служб зі всіх районів області ми проводимо двічі на рік. Теоретичний курс вони вже прослухали у травні поточного року. Цього ж разу навчання носило  більш практичний характер. Додам, що подібного роду заняття  дуже необхідні для кожного, хто їх відвідав. Це своєрідна сходинка, яка дає можливість більш професійно і грамотно вирішувати подальші виробничі питання, що пов’язані з кадровою роботою, - сказала Раїса Козаченко у ході проведення семінару.

Чим більше знаєш, тим більше можеш - це істина. Кадровики Товариства  чітко притримуються її, бо вона цілковито беззаперечна і, головне, дієва.

Поділитись: