Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про галузеву нараду-семінар з питань охорони праці_0

Про галузеву нараду-семінар з питань охорони праці

12 липня 2019

В с. Якушинці, на базі ВП «Вінницяелектротехнологія» ДП «НЕК «Укренерго», відбулась нарада-семінар операторів систем розподілу електроенергії з питань охорони праці. Майже 40 її учасників з різних регіонів України з’їхалися до Вінниччини, аби розглянути низку важливих галузевих питань, що стосуються стану та підвищення рівня охорони праці на електроенергетичних підприємствах держави, обмінятися досвідом щодо заходів, направлених на зниження виробничого травматизму, а також напрацювати та прийняти спільні рішення. 
Серед учасників, зокрема, керівники Міненерговугілля, фахівці Держпраці України, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, директори з охорони праці, керівники служб охорони праці енергопостачальних компаній, представники виробників засобів індивідуального захисту працівників. АТ «Вінницяобленерго» представили фахівці служби охорони праці на чолі з директором з ОП Володимиром Віштаком та начальником СОП Павлом Котиком. 
Нарада - семінар тривала 4 дні. В рамках зібрання відбулись лекційні, дискусійні, практичні та екскурсійні заходи. Один з них – ознайомлення з роботою АТ «Вінницяобленерго». Тож усі учасники завітали до управління Товариства, де їх зустрів директор технічний Віктор Степанець. Спочатку на території управління він ознайомив гостей з новими діючими автотранспортними засобами, а згодом, у залі Товариства, провів презентацію підприємства. Наприкінці спілкування заступник начальника управління охорони праці, промислової безпеки та цивільного захисту Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Ігор Ященко подякував директору технічному Віктору Степанцю за змістовну розповідь про компанію. 
Також для гостей проведено екскурсію до учбового центру Товариства, де вони ознайомилися з його роботою та оглянули Музей історії розвитку та становлення енергетики Вінниччини.

Поділитись: