Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проект Інвестпрограми – 2015 погоджується_0

Проект Інвестпрограми – 2015 погоджується

20 серпня 2014

Триває робота з погодження проекту Інвестпрограми ПАТ “Вінницяобленерго” на 2015 рік, який подано на розгляд до інспекції Держенергонагляду (м. Київ), Науково-технічного центру електроенергетики (НТЦЕ) ДП НЕК "Укренерго", департаментів Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, а також до інспекції Держенергонагляду (м. Вінниця), Південно-західної енергетичної системи ДП НЕК "Укренерго" (м. Вінниця). 18 серпня поточного року даний проект вже погоджено з Вінницькою обласною державною адміністрацією.

Про це повідомила начальник відділу по роботі з ІП та НКРЕ Олена Кулакова.

Також, за словами Олени Кулакової, сформовано та подано на розгляд, погодження та затвердження до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України документи щодо проектів по титулу "Будівництво двоколової лінії 110 кВ від ПС-750 кВ "Вінницька" до ПС-110 кВ "Східна", “Будівництво ПЛ-110 кВ та КЛ-110 кВ", а також "Реконструкція ПС 110/10 кВ "Східна"".

- Це є досить важливим для Товариства та Вінницької області в цілому, оскільки будівництво ПЛ-110 кВ "Вінниця-750-Східна"» та реконструкція підстанції 110 кВ «Східна» являються заходами Угоди регіонального розвитку Вінницької області, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Вінницькою обласною радою 26 січня 2010 року щодо здійснення спільних заходів центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку, а також Стратегії регіонального розвитку Вінницької області на період до 2015 року. Реалізація даних заходів дозволить збільшити обсяги постачання електроенергії з метою розвитку промислової зони, залучити додаткові інвестиції, підвищити рівень енергозабезпечення м. Вінниці, навколишніх районів і, безумовно, всіх наших споживачів, - наголосила Олена Кулакова.

Поділитись: