Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Прогнозується різка зміна погодних умов_0

Прогнозується різка зміна погодних умов

22 червня 2018

У п’ятницю, 22 червня, та найближчі 2 дні синоптики та рятувальники попереджають про різку зміну погодних умов на території нашого краю. Зокрема,  в офіційному повідомленні Головного управління ДСНС у Вінницькій області йдеться  про загрозу грози, сильної зливи місцями з градом   та шквальним вітром 17-22 м/с. Такі погодні умови часто спричиняють випадки обриву електричних проводів.   Тому,  шановні споживачі ПАТ «Вінницяобленерго», просимо бути уважними і обережними, дотримуючись елементарних правил безпеки. Радимо ні в якому разі не знаходитися  біля ліній електропередач в момент негоди. В разі обриву електричного дроту - не торкайтеся і не намагайтеся його прибрати! Аби не наразити себе  на небезпеку ураження струмом взагалі не підходьте до нього на відстань до 8 метрів і негайно повідомляйте про це відповідні служби, зокрема, телефонуйте до Кол-центру  ПАТ «Вінницяобленерго» - 0 (800) 217-217 (0432), 65-95-95, або черговому диспетчеру електромереж району, на території якого стався обрив.
Пам’ятайте і перекажіть іншим,  що самостійне усунення будь-яких пошкоджень в електромережі несе смертельну небезпеку, а прості заходи безпеки – збережуть життя!

Поділитись: