Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проведено черговий День охорони праці_0

Проведено черговий День охорони праці

10 липня 2014

Основною метою цього заходу, який проводиться другого четверга кожного місяця є, насамперед, привернення уваги керівного складу та працівників ПАТ “Вінницяобленерго” до питань охорони праці на робочих місцях, запобігання нещасним випадкам під час виконання виробничих завдань та професійним захворюванням, - розповів директор з охорони праці ПАТ «Вінницяобленерго» С.Т. Козак.

- Кожна структурна одиниця Товариства має відповідну програму щодо Дня охорони праці. Все це тематично розписано на поточний рік. Темою нинішнього Дня охорони праці стала перевірка знань з питань ОП, ТЕ, ПБ у відповідності до чинних нормативних документів. Її цього разу провели директори, начальники служб та відділів Управління. Зокрема, виїхали на місця і вочевидь пересвідчилися, як саме оформлюються записи у журналах та посвідченнях про надання права на виконання спеціальних видів робіт: висотних, верхолазних. Також робіт під високою напругою, з електрифікованим інструментом, важкопідйомними елементами тощо. Крім того, звертали ще увагу на стан виконання посадових інструкцій та інструкцій з ОП, їх своєчасний перегляд та перезатвердження, як вони оформлені та чи ознайомлений з ними персонал. Не оминули перевірки і висвітлення питання охорони праці в цих інструкціях. Ретельно також перевірили нарядну систему, а саме порядок оформлення нарядів, допусків на роботу в підвищеній безпеці, облік зберігання засобів захисту, чи не має з тим помилок і чи взагалі правильно видаються.

За результатами перевірок усіх СО складатимуться відповідні акти, видаватимуться довідки і на цій основі Служба охорони праці підготує черговий наказ. Якщо будуть виявлені грубі порушники, то, відповідно до наказу, прийматимуться і відповідні міри, - наголосив С.Т.Козак. Додамо, День охорони праці проводиться в усіх енергопостачальних компаніях нашої держави згідно власних планів.

Поділитись: