Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Приємності, що стимулюють до кращої праці_0

Приємності, що стимулюють до кращої праці

21 серпня 2017

Під час понеділкового проведення засідання дирекції, до Товариства завітали  голова громадської організації «Спілка офіцерів силових структур та інших військових формувань» Володимир Новак та голова Вінницького обласного об'єднання «Інваліди Чорнобиля» Валерій Проценко. Як повідомили – з приємною місією.

- Хочемо привітати ваш колектив з наступаючим святом - Днем Незалежності  і водночас відзначити почесними грамотами декого з ваших працівників, - повідомив Володимир Новак прес-групі Товариства.

Вже під час зустрічі з керівництвом компанії, гості вручили нагороди. Так,  почесну грамоту від обласного об'єднання «Інваліди Чорнобиля»  отримав  колектив ПАТ «Вінницяобленерго» . «За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення та з нагоди 26-ої річниці Незалежності України»,  - зазначено у вітальному документі. Голова цього об’єднання  Валерій Проценко  передав грамоту  генеральному директору Товариства Андрію Поліщуку.

Почесну грамоту від ГО «Спілка офіцерів силових структур та інших військових формувань»  отримала директор  фінансовий Людмила Кисленко. Директора з питань забезпечення бізнесу Сергія Даниленка та директора СО "Барські електричні мережі" Вячеслава Мельника відзначено медалями Всеукраїнського  об’єднання громадян «Країна» за відродження держави-Україна.

Андрій Поліщук і всі присутні - учасники засідання дирекції щиро подякували гостям за таку увагу до колективу енергетиків області.

- Щиро дякуємо. Такі  моменти, дійсно,  дуже приємні. Вони стимулюють  кожного з нас і до кращої праці, і до більшої відповідальності, - зазначив  наприкінці зустрічі Андрій Поліщук.

 

 

Поділитись: