Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Разом - ми сила!_0

Разом - ми сила!

25 серпня 2016

Впродовж 17-24 серпня волонтери з Вінниці, Калинівки, Зарванець, Гайсина, Гнівані, Києва, Харькова та Ужгорода  виконали чергове завдання щодо забезпечення наших воїнів-захисників необхідними речами.  До цієї допомоги вкотре долучилися й енергетики. Про це  повідомив  заступник начальника служби програмного супроводу Товариства Сергій Бурбело, який також був у складі волонтерської групи. 

- Двома машинами ми об'їздили майже усю лінію розмежування та доправили нашим воїнам-захисникам на передові позиції 20 тонн очищеної питної води, маскувальні сітки, харчі та адресні передачі. Безпосередньо цю допомогу отримали військовослужбовці Збройних Сил України, Національної Гвардії та добровольчі батальйони. Від імені волонтерів дякую усім,  хто допомагав у виконанні такої непростої місії. Особлива подяка генеральному директору ПАТ «Вінницяобленерго» Андрію Леонідовичу Поліщуку за надану матеріальну підтримку, а також Вінницькій обласній державній адміністрації за  паливо для поїздки та всім волонтерам, які взяли у тому участь. Разом - ми сила! Разом - до перемоги! Слава Україні! Слава нації! - сказав Сергій Бурбело.

Додамо, колектив ПАТ “Вінницяобленерго” на чолі з гендиректором Андрієм Поліщуком постійно відгукується на запити волонтерів щодо допомоги  військовим та населенню в зоні АТО. Подібний контакт триває від початку антитерористичної операції на сході країни

Поділитись: