Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар для економістів_0

Семінар для економістів

12 жовтня 2016

В управлінні ПАТ “Вінницяобленерго” відбувся інформаційно-практичний семінар для економістів, які незначний час працюють в структурних підрозділах Товариства. Відкрив захід, а згодом  і виступив перед присутніми директор з персоналу Віталій Хребтій. Він, зокрема,  пояснив мету проведення семінару.

Життя не стоїть на місці, у ньому все стрімко міняється, в тому числі і вимоги до організації і проведення роботи, яку ви щоденно виконуєте. Аби працювати більш чітко, ефективно  і не порушувати  при цьому вимог чинного законодавства, не зайвим буде  такий семінар.  Підготували  його для вас працівники дирекції з персоналу, а саме відділу мотивації та оплати  праці. Все, що вони до вас донесуть у ході інформаційного та практичного спілкування, сподіваюся, буде доречним і помічним, - зазначив Віталій Хребтій.

Перед учасниками семінару також виступили начальник відділу мотивації та оплати праці Сергій Побігай, заступник начальника відділу Оксана Сидорович та інші працівники цього відділу.  Всі разом проаналізували  помилки, що інколи  трапляються при проведенні перевірок структурних одиниць, інші важливі поточні моменти роботи.  Визначилися також і з подальшими завданнями та планами. 

Поділитись: