Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар на технічну грамотність_0

Семінар на технічну грамотність

26 травня 2016

26 травня в актовій залі Товариства відбувся семінар-презентація нової технічної продукції. Для енергетиків його провели представники компанії ТОВ “Шнайдер Електрик Україна” на запрошення ПАТ “Вінницяобленерго”. Зокрема презентували нові вакуумні вимикачі 6-35 кВ Шнайдер Електрик, пристрої РЗА типу VAMP та інше.

За словами начальника виробничо-технічної служби Товариства  Тетяни Панасюченко, подібні заходи проводяться з навчально-ознайомчою метою.

- Аби підприємство розвивалося ефективно, його спеціалісти повинні постійно вдосконалювати свої знання. Тим більше енергетики, оскільки мають справу із складним електрообладнанням, яке час від часу оновлюється. Тому ніколи не буває зайвим ознайомитися з новинками технічного прогресу. Ось і цього разу з цією метою було проведено черговий семінар для наших працівників. Такі заходи у нас відбуваються доволі часто і це допомагає у роботі технічної служби, - сказала Тетяна Панасюченко.

Участь в роботі семінару взяли працівники підрозділу технічної діяльності Товариства.

Поділитись: