Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Щирі вітання невтомним бухгалтерам та економістам! _0

Щирі вітання невтомним бухгалтерам та економістам!

14 липня 2017

Щороку 16 липня в Україні відзначають працівників бухгалтерської справи. Офіційне професійне свято  - День бухгалтера встановлене на підставі Указу Президента України від 18-го червня 2004 року.

В ПАТ «Вінницяобленерго» працює  225  бухгалтерів та економістів. Переважна більшість з них – жінки.  Напередодні свята керівництво Товариства привітало невтомних трудівників цієї кропіткої праці. Як зазначила директор фінансовий  Людмила Кисленко, у сучасному світі без бухгалтерів не обходиться жодне підприємство, фірма чи компанія. Нині бухгалтер  та економіст  не тільки веде облік, а й здійснює чіткий контроль та аналіз. Тому дуже важливо, щоб у цій сфері працювали істинні професіонали, для яких звіти, цифри, рахунки – не нудна робота, а покликання.

 А генеральний директор Андрій Поліщук  від імені колективу підприємства і від себе особисто надіслав  бухгалтерам та економістам вітання із такими словами: «Шановні! Високо цінуємо ваші професійні якості та щиро дякуємо за плідну працю!  В неї ви  вкладаєте всі свої сили, знання, досвід. Саме від  вашого професіоналізму  залежить порядок у справах, комерційна стабільність  та  успіх нашого підприємства. Тож сердечно вітаємо вас із такої нагоди.  Бажаємо  завжди  міцного здоров’я, добра, щастя, родинного благополуччя! Нехай улюблена робота  приносить вам радість і додає впевненості  у власних силах. А ще бажаємо ніколи не втрачати почуття гордості за свою професію - одну із найбільш важливих у суспільстві! Зі святом вас, колеги!»

 

Поділитись: