Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Спільні збори АТ "Вінницяобленерго" та ТОВ "Енера Вінниця"_0

Спільні збори АТ "Вінницяобленерго" та ТОВ "Енера Вінниця"

14 травня 2019

В управлінні Товариства відбулась зустріч керівництва АТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера Вінниця». Згодом вона переросла у збори з очільниками та працівниками з енергозбутової роботи районних електромереж. Відкрив зібрання генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук. Перш ніж окреслити тему розмови, він представив присутнім новопризначеного керівника ТОВ «Енера Вінниця» Олександра Близнюка та надав йому слово. Очільник енергопостачальної компанії коротко розповів про свій професійний шлях в енергетиці, зокрема, про те, що перед призначенням на керівну посаду ТОВ «Енера Вінниця», а саме до 1 травня поточного року, працював заступником директора з енергозбуту Ніжинського РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго».

Андрій Поліщук від імені енергетиків області привітав Олександра Близнюка з початком роботи у новому званні та побажав йому професійного успіху. Далі запропонував обговорити нагальні проблеми, що торкаються спільної роботи розподільчої компанії АТ «Вінницяобленерго» та постачальної ТОВ «Енера Вінниця».

- Нам є про що поговорити. Розмова буде серйозною. Маємо чимало нарікань, переважно, від побутових споживачів. І вінничани, і жителі області скаржаться на некоректність рахунків за спожиту електроенергію, які отримують від ТОВ «Енера Вінниця». Показники приладів електрообліку досі збирає АТ «Вінницяобленерго», залучивши до цього кадровий потенціал та усі можливі способи їх передачі. Та чомусь вони не співпадають з тими, що надходять споживачам у платіжках від «Енера Вінниця». До того ж, аби внести корективи та правки, з’ясувати усі моменти, пов’язані з показниками і нарахуванням сплати за електроенергію, людям доводиться годинами вистоювати у нескінчених чергах. Треба чесно визнати, що є конкретне недопрацювання. Давайте детально з тим розбиратися і якомога швидше наводити лад, - сказав Андрій Поліщук.

Директор Товариства дав можливість висловитися з цього приводу усім бажаючим. Зокрема заслухали директора комерційного АТ «Вінницяобленерго» Олексія Тарараку, директора технічного АТ "Вінницяобленерго" Віктора Степанця, начальницю відділу формування корисного відпуску АТ «Вінницяобленерго» Ірину Іванову, головного технолога відділу формування корисного відпуску АТ «Вінницяобленерго» Сергія Матвієнка, директора СО «Вінницькі ЕМ» Віталія Ковальчука, керівників районних електромереж - Андрія Шимка (СО «Тростянецькі ЕМ»), Юрія Благуту (СО «Крижопільські ЕМ»), Ігоря Мульського (СО «Козятинські ЕМ») та інших.
Директор ТОВ «Енера Вінниця» Олександр Близнюк вислухав пропозиції працівників обленерго та погодився з тезою Андрія Поліщука про те, що тільки у взаємодії та співпраці можливо позбутися наявних проблем та досягти кращого результату в роботі зі споживачами електроенергії. Визначили і термін, в який треба вкластися, аби налагодити роботу.

- Вже рівно через місяць всі слабкі ланки, які прослідковувалися в енергозбутовому секторі обленерго та у ТОВ «Енера Вінниця», не повинні про себе нагадувати. Все має працювати нормально, чітко та злагоджено, аби споживачі були задоволені нашою спільною роботою, а не навпаки, - наголосив наприкінці розмови Андрій Поліщук.

Поділитись: