Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Стан розрахунків за електроенергію в липні_0

Стан розрахунків за електроенергію в липні

20 липня 2015

У відділі по роботі з юридичними споживачами електроенергії нам повідомили інформацію про рівень розрахунків споживачів за спожиту електричну енергію з розбивкою по категоріях споживачів.

За 15 діб липня 2015 року розрахунки споживачів ПАТ «Вінницяобленерго» за отриману електроенергію склали 107 %  за рахунок проведення оплати по графікам платежів та в рахунок погашення заборгованості.

Промислові підприємства області за 15 діб липня оплатили 24,3 млн.грн., в тому числі  0,9 млн.грн.  в рахунок погашення заборгованості, а решта згідно графіків платежів в рахунок споживання липня місяця.

Сільське господарство оплатило 8,7 млн.грн., в тому числі 40 тис.грн. в рахунок погашення заборгованості, а решта згідно планових платежів липня місяця.

Житлово-комунальне господарство оплатило 4,6 млн.грн., в тому числі 4,3 млн.грн. в рахунок погашення заборгованості (розрахунки по Постанові №20 (пільги та субсидії).

Бюджетні організації за 15 діб липня 2015 року оплатили  1,1 млн.грн., в тому числі в рахунок  погашення  заборгованості 0,9 млн.грн.

 Бюджетні організації, згідно договорів, проводять розрахунки починаючи з 25-го числа поточного місяця.

За 15 діб липня населення області розрахувалось за спожиту електроенергію на  72 %. Оплата рахунків населенням здійснюється в основному після 15-го числа.

Поділитись: