Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Стартував конкурс профмайстерності електромонтерів розподмереж_0

Стартував конкурс профмайстерності електромонтерів розподмереж

10 травня 2019

Даний захід у Товаристві відбувається щорічно. Як і завжди він складається із трьох етапів: конкурс в СО, зональні конкурси та фінал. Проводиться, як правило, на навчально-тренувальних полігонах АТ «Вінницяобленерго». Ключова мета конкурсу – «підвищення кваліфікації персоналу, профілактика виробничого травматизму, визначення рівня профпідготовки майстрів і бригад електромонтерів з експлуатації розподільчих мереж, мобілізація експлуатаційного персоналу на досягнення високих техніко-економічних показників у роботі, пошук резервів виробництва, обмін передовим досвідом» (з Положення про конкурс).
На часі – зональні конкурси в районах області.
Їх урочисте відкриття за участі керівництва обленерго та перших виробничих бригад, що змагатимуться у майстерності, вже відбулось днями на базі навчально-тренувального полігону Тульчинських електромереж. Після виконання низки робіт на етапах цього конкурсу було визначено найкращих. Це бригада Тростянецьких ЕМ. Друге місце у майстрів та електромонтерів Тульчинських ЕМ. На третьому місці - Теплицькі ЕМ, а четверте та п’яте посіли, відповідно, бригади Тиврівських та Замостянських електромереж. 15 травня, згідно графіка проведення зональних конкурсів, електромонтери вже інших структурних одиниць обленерго доводитимуть свою професійну вправність на навчальному полігоні Мурованокуриловецьких ЕМ. Це працівники Барських, Жмеринських, Мурованокуриловецьких, Чернівецьких, Шаргородських та Ямпільських ЕМ.
Успіху всім учасникам профзмагань!

Поділитись: