Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Система електронного документообігу в дії_0

Система електронного документообігу в дії

28 липня 2016

Понад місяць на офіційному web-сайті ПАТ «Вінницяобленерго» працює інноваційний електронний сервіс для юридичних споживачів – «Персональний кабінет» (https://svitlo.vn.ua) з підтримкою електронного документообігу (ЕДО) та електронного цифрового підпису (ЕЦП). Чимало юридичних споживачів електроенергії Товариства вже ним зацікавилися. Запроваджено таку систему з метою максимально повної відмови від паперового документообігу.

Вкотре про переваги та зручності новації говорилося під час презентаційного семінару, який днями відбувся на базі Літинських електромереж. Його організували та провели працівники підрозділу комерційної діяльності Товариства для юридичних споживачів електроенергії Літинського району. Зокрема спілкувалися з ними директор комерційний Ганна Пістружак та начальник виробничо-технічного відділу енергозбуту Сергій Матвієнко.

- Новий сервіс забезпечений одночасно безперебійною роботою технічних програмних засобів на всіх ланках ділового процесу. З його допомогою електронне збереження стало значно зручнішим, ніж паперове, - наголосила директор комерційний Ганна Пістружак у ході семінару.

Її розповідь супроводжувалась презентаційними відео та фотоінструкціями. Акценти на окремих моментах роботи нової системи документообігу розставив начальник виробничо-технічного відділу енергозбуту Сергій Матвієнко. Про умови надання електронного цифрового підпису, який в електронному документі став рівнозначною власноручного підпису, детально інформував спеціально запрошений фахівець зі столиці, генеральний директор ТОВ “Базис” Андрій Лясковський.

Поділитись: