Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Тривають змагання з професійної майстерності_0

Тривають змагання з професійної майстерності

07 травня 2015

7 травня на базі СО  ”Тульчинські електричні мережі” відбувся перший етап  зональних змагань професійної майстерності  персоналу з експлуатації розподільних мереж. Захід  проводився  на  навчально-тренувальному полігоні структурної одиниці.  Участь в ньому взяли   5  експлуатаційно-ремонтних бригад  районних електромереж. До складу кожної  входили по два електромонтера  та  майстер.

- В результаті змагань  першість виборола  бригада Тульчинських ЕМ на чолі з майстром В.А.Красножоном.  На другому місці  - бригада Гайсинських ЕМ (майстер - А.М.Войнаровський), на почесному третьому місці  бригада майстра С.М.Фурмана з Томашпільських ЕМ. Четверту та п'яту сходинку на п'ядесталі професійної майстерності  посіли  бригади ремонтників Тиврівських та Ямпільських електромереж, - повідомив член судівської комісії, головний інженер Тульчинських ЕМ Володимир Скачко.

Додамо, наступний, другий етап змагань заплановано на 12 травня  на базі  СО “Мурованокуриловецькі ЕМ”, третій — на 14 травня в Погребищенських ЕМ, четвертий  пройде 19 травня у Немирівських ЕМ, п'ятий - 21 травня в Тростянецьких ЕМ.  Фінальна частина змагань  відбудеться 2 червня в м. Бар  на навчально-тренувальному полігоні  СО «Барські ЕМ».

Довідка:  В  ПАТ “Вінницяобленерго”  подібні  змагання  проводяться щороку згідно  СОУ-Н МПЕ 40.1.12.104:2005 «Організація роботи з персоналом підприємств електроенергетики”. Їх мета - визначення рівня професійної підготовки  майстрів і бригад електромонтерів з експлуатації  розподільних  електромереж, підвищення  кваліфікації персоналу, пошук резервів виробництва, профілактика  виробничого  травматизму, пропаганда та обмін передовим досвідом. 

Поділитись: