Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Тривають змагання з професійної майстерності_0

Тривають змагання з професійної майстерності

15 травня 2018

Черговий етап зональних змагань персоналу з експлуатації розподільчих мереж ПАТ «Вінницяобленерго» відбувся у Немирові на навчально-тренувальному полігоні місцевих електромереж. Конкурсантами на цей раз були бригади майстрів та електромонтерів Гайсинських ЕМ, Іллінецьких ЕМ, Немирівських ЕМ, Оратівських ЕМ і Тиврівських ЕМ. У ході виконання низки практичних і теоретичних конкурсних завдань, члени журі та судді визначили переможців цього етапу змагань. З показником у 135 балів найкращою стала бригада Немирівських електромереж. Друге місце у бригади електромонтерів Гайсинських ЕМ. На третьому - Оратівські ЕМ. Четверте та п’яте місце - у Тиврівських та Іллінецьких електромереж відповідно. За словами директора технічного Товариства Віктора Степанця, змагання у Немирові пройшли вдало, з належною організацією заходу. Про це він повідомив під час однієї із селекторних нарад, які проводяться щоденно з керівниками районних електромереж.

- Організатори змагань у Немирові та всі його учасники поставилися до всього, що там відбувалося, відповідально. Добре, що є таке розуміння, оскільки конкурси з професійної майстерності - це серйозний екзамен на профпридатність, важлива ланка системи підготовки кваліфікованих працівників. А ще, вважаю, це ключовий елемент роботи з персоналом, що спрямований на підвищення престижу робітничої професії електромонтера, - наголосив Віктор Степанець.

Наступний етап зональних змагань з професійної майстерності електромонтерів відбудеться вже завтра, 16 травня, у Могилів-Подільському.

Найцікавіші моменти конкурсних змагань у Немирові висвітлено на фото далі. Їх автор - інженер служби розподільчих мереж Товариства В’ячеслав Мостовий.

Поділитись: