Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У час змін важливо залишатися ефективними _0

У час змін важливо залишатися ефективними

11 листопада 2016

Коли в країні кризова економічна та суспільно-політична ситуація, а на її сході триває, по-суті,  неоголошена війна, коли всі сфери вітчизняного виробництва та споживання вдалися до стратегії енергозбереження, а енергетичні підприємства вкрай потребують технологічного переозброєння та модернізації, то дуже важливо бути більш відповідальними, активними та сконцентрованими в процесі ефективного розв'язання найважливіших завдань. Ця теза була  ключовою під час чергового засідання Дирекції ПАТ “Вінницяобленерго”. Захід  провів генеральний директор Товариства Андрій Поліщук за участю керівників управління та  усіх структурних одиниць. Насамперед очільник енергетиків заслухав звіти щодо роботи СО “Жмеринські ЕМ” та СО “Замостянські ЕМ”. Йшлося, зокрема, про результати роботи даних підприємств згідно рейтингу районних електромереж Товариства за показниками роботи у III кварталі 2016 року. Вислухавши доповіді їхніх керівників, Андрій Поліщук зауважив на більш професійному підході до планових виробничих  завдань. Потім приступили до розгляду проблемних питань, які виникали під час господарської діяльності структурних підрозділів Товариства протягом поточного року та обговорили методи їх вирішення. З цього приводу заслухали директора технічного Володимира Лапу, його заступника Антона Перевертайла.  

Про підсумки енергозбутової роботи за жовтень  та 10 місяців поточного року проінформувала присутніх директор комерційний Ганна Пістружак.

Головний бухгалтер Товариства Алла Зінюк розповіла про раціональне використання коштів на відрядження, чим викликала цікаву дискусію присутніх. 

Про підсумки оздоровлення працівників у 2016 році прозвітувала начальник відділу кадрів Раїса Козаченко.

Ключовим моментом засідання Дирекції стало підписання протоколу про наміри між ПАТ “Вінницяобленерго” та  міською радою м. Гнівань Тиврівського району. Згідно документу йдеться про реконструкцію Гніванського вузла “з метою забезпечення в області сталого, потужного  і надійного енергозбереження та економії електроенергії в електромережах”. Термін даної угоди - 5 років. Документ скріпили спочатку підписами, а згодом і партнерським рукостисканням керівник енергетиків Вінниччини Андрій Поліщук та міський голова м. Гнівань Володимир Кулєшов. 

Наприкінці засідання його учасники ще заслухали гостю з Києва, а саме директора недержавного Професійного пенсійного фонду незалежної галузевої профспілки енергетиків України Ольгу Лучну. Вона поінформувала  вінницьких енергетиків про діяльність фонду.

Поділитись: