Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 «У єдиної команди не має бути окремих завдань»._0

«У єдиної команди не має бути окремих завдань».

05 липня 2019

 Ця теза директора Замостянських ЕМ Миколи Колубая стала ключовою під час першої ознайомчої розмови з колективом колишньої самостійної структурної одиниці «Тиврівські ЕМ», а з 1 липня внаслідок реорганізації – Тиврівської дільниці Замостянських ЕМ.

- Відтепер ми об’єднаний колектив, а, значить, єдина команда. У такої команди не має бути окремих завдань. Їх нині - більш ніж достатньо. Тому активно беремося до праці, направляємо зусилля на реалізацію намічених планів задля безперебійної роботи наших мереж і на благо компанії, - наголосив Микола Колубай, спілкуючись з тиврівськими енергетиками.

З його слів, найважливіше нині – це питання технічного стану, експлуатації електроустановок, зменшення дебіторської заборгованості, виконання Інвестпрограми з капітального ремонту електромереж, кадрового поповнення штату (прим. - особлива потреба у водіях, електромонтерах ). В перспективі – реалізація програми модернізації Гніванського енерговузла.

- Проектні рішення затверджені, план реалізації робіт є і нами вже добре вивчений. Хотілося б найшвидше отримати необхідне обладнання та рухатися з цього питання вперед. Всі ж розуміють, наскільки важливий процес модернізації. Результат значно підвищить якість та надійність електромереж, строк їх експлуатації, значно зменшить кількість виїздів на аварійні відключення, - сказав директор Замостянських ЕМ.

Нагадаємо, що програмою модернізації Гніванського енерговузла передбачено будівництво на підстанції ПС-110/35/6 кВ «Гнівань» крила 20 кВ, тобто джерела електроживлення, а згодом і реконструкцію прилеглих розподільчих мереж зі встановленням нового обладнання з переводом напруги з 6 кВ на 20 кВ. Більш докладна інформація про це за посиланням: http://www.voe.com.ua/…/rekonstrukciya-elektromerezh-gnivan…

Після знайомства та розмови з колективом Тиврівської дільниці, Микола Колубай, а також головний інженер Замостянських ЕМ Леонід Соломанюк, заступник директора з розподілу електричної енергії Замостянських ЕМ Дмитро Овчарук, начальник Тиврівської дільниці Юрій Поляруш та інженер з технічного аудиту Валентин Величко обговорили й інші питання, що належать відтепер спільному розв’язанню. Разом також оглянули диспетчерську та загалом територію енергопідприємства, перевірили його технічні склади і протипожежний стан. Наприкінці, заручившись підтримкою один одного, прийняли спільне рішення: подібні робочі зустрічі проводити щотижня, бо це виключно на користь загальній праві.

Поділитись: