Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У їдальні Товариства - страви від Павла з наукою від Ектора_0

У їдальні Товариства - страви від Павла з наукою від Ектора

12 березня 2016

Щодня в обідню перерву, окрім вихідних, у їдальні управління ПАТ “Вінницяобленерго” вишиковується черга з працівників нашого Товариства. Усі поспішають смачненько попоїсти, бо знають, що страви тут, як кажуть, з пилу-жару - свіжі та смачні.

- Я тут вже не перший рік обідаю. Завжди беру якийсь супчик чи борщ, не відмовляюсь від гарніру із салатом, полюбляю і десерт. Особливо раджу спробувати сирний суп. З'їли і ніби побували у Франції! А які тут пиріжки, таких ніде більше у Вінниці і не знайдете. Особливо з горохом, повидлом. Дуже смачні і млинці, ніби від мами. Головне, що все свіже, ароматне. Видно, що персонал їдальні та шеф-кухар на своєму місці і несуть марку закладу громадського харчування достойно. До речі, так було не завжди, але тепер я і мої колеги з приємністю дивуємося імпровізаціям в меню і стараємося за цим навіть слідкувати, - висловила своє задоволення обслуговуванням юрист товариства Юлія Шимотюк.

Та мало хто з наших працівників знає, що завідувачем виробництва їдальні працює учень відомого у світі канадійського шеф-кухаря колумбійського походження, а також судді популярного телевізійного проекту “Майстер Шеф Україна” Ектора Хіменеса Браво вінничанин Павло Погорелюк. Свого часу він закінчив 35 школу, потім навчався у кооперативному коледжі, навіть встиг попрацювати економістом і бухгалтером. Але зрозумівши, що кухарство - поклик душі - подався до столиці і потрапив до Кулінарної Академії Ектора.

- Спочатку прочитав про це в Інтернеті. Подав заявку, а потім зібрав валізи і поїхав. Там зустрів таких, як я зі всієї України і не тільки з України. Це було супернавчання, отримав колосальний досвід! Окрім Ектора, з яким спілкувалися переважно із перекладачем, кухарському мистецтву нас навчали ще й інші відомі професіонали, як італієць Вінченцо Барба та українець з феноменальним досвідом роботи в найкращих отелях Києва - Inter Continental та Radisson Богдан Михайлов. Знаєте, я - щаслива людина, оскільки дуже люблю свою справу. І якщо хтось із моїх двох синів захоче смачно готувати для людей - буду тільки радий, як нині радіє моя мама Олена Петрівна. Вона, між іншим, працює у нашій їдальні, - розповів Павло Погорелюк.

Також показав фото, де він з Ектором Хіменесом Браво. Обидва радіють успіху Павла після вдало зданих іспитів, пройденої практики і по праву заслуженого Сертифікату.

Тож шановні колеги, коли наступного разу завітаєте до їдальні Товариства, пригадайте, хто готує для вас смачненько. І пам'ятайте, думка про те, що приготувати котлети, гуляш, запіканку та будь що (!) у їдальні по-домашньому неможливо - не вірна. У нашій їдальні - це абсолютно реально! Страви, які вам тут запропонують, спочатку здивують око, далі заполонять ароматом і, врешті, підкорять смаком! А ще у їдальні “Над Бугом” реально проводити не тільки обідні перерви, а й святкові дні.

Поділитись: