Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вболіваймо за наших!_0

Вболіваймо за наших!

26 січня 2017

У Вінниці триває чемпіонат міста з футзалу.  Цього  сезону  в ньому беруть участь 16  вінницьких  команд. Серед лідерів флагман вінницького футзалу - команда ПАТ «Вінницяобленерго» «Енергетик», яка  за результатами  8 турів  посідає перше місце. Основними конкурентами нашої команди  є зернотрейдери «Балкани», нафтовики «Яско» та команда Державної фіскальної служби.   Про це повідомив  тренер  команди і  провідний інженер з технічного аудиту Товариства Іван  Дученко.

- Вже у найближчі вихідні, а саме 29 січня, о 13-00 в спорткомплексі «Нокаут» (навпроти Муніципального ринку) будемо грати з нашим давнім та принциповим суперником – командою Державної фіскальної служби. Тож протистояння буде захоплюючим. Запрошуємо усіх бажаючих  повболівати  та  насолодитися  спортивним дійством, - сказав Іван Дученко.

Додамо, чемпіонат Вінниці з футзалу  триватиме до середини березня. За перебігом його подій можна стежити за цим посиланням:  https://vk.com/vin_fpl  Нашим же хлопцям побажаємо гарної гри та впевненої ПЕРЕМОГИ!!! Знайте, ви - найкращі!

Поділитись: