Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось розширене засідання Дирекції ПАТ «Вінницяобленерго»_0

Відбулось розширене засідання Дирекції ПАТ «Вінницяобленерго»

27 березня 2018

26 березня під керівництвом очільника вінницьких енергетиків Андрія Поліщука відбулось відкрите засідання Дирекції ПАТ «Вінницяобленерго».
У заході брали участь директори за напрямками діяльності, керівники структурних одиниць з усіх районів Вінницької області та фахівці управління. Всі разом обговорили нагальні питання роботи, окреслили завдання на найближче майбутнє.
На початку заходу з привітальним словом до всіх звернувся генеральний директор Товариства Андрій Поліщук і запропонував до розгляду 10 питань. Перед присутніми виступили директори та головні інженери структурних одиниць. Розповідали про виконання поставлених завдань та причини, через які ще мають місце проблемні моменти. З метою якнайшвидшого їх подолання разом з Андрієм Поліщуком та усіма присутніми одразу розглядали та приймали спільне рішення.
Далі більш розгорнуто йшлося про інші нагальні питання. Зокрема, директор технічний Товариства Віктор Степанець прозвітував про виконання програми ремонтів і аварійності електрообладнання 0,4-110кВ Товариства за 2017 рік. Також підводили підсумки енергозбутової роботи, говорили про інвестиційну програму 2018 року, проаналізували ціни на ринку паливно-мастильних матеріалів,ознайомились зі змінами в податковому законодавстві України, обговорили заходи щодо профілактики травматизму в ПАТ “Вінницяобленерго” тощо. Про підсумки роботи учбового центру Товариства в 2017 році й основні завдання на 2018 рік розповів його директор Олександр Бірюков. Про стан ліквідації заборгованості по відпустках в структурних одиницях звітував директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій. Не обминули питань і щодо роботи дирекції захисту активів на чолі з Олександром Чеченєвим та дирекції з інформаційних технологій під керівництвом Юрія Томашевського.
Усі рішення, які були прийняті під час роботи відкритого засідання дирекції, занесено до протоколу заходу.

Поділитись: